Breathing Bliss Huzurlu Bir Zihin ve Beden İçin Güçlü Rahatlama Teknikleri Koleksiyonu

Soluk Mutluluğu: Güçlü Rahatlama Tekniklerinin Bir Koleksiyonu Soluk almak her gün yaptığımız en mühim şeylerden biridir, sadece çoğu zaman hafife aldığımız bir şeydir. Stresli ya da kaygılı olduğumuzda, nefesimiz sığ ve süratli hale gelebilir, bu da bizi daha da stresli ve kaygılı hissettirebilir. Bilakis, derin nefesler aldığımızda kalp atış hızımızı yavaşlatabilir, kan basıncımızı düşürebilir ve kaslarımızı gevşetebiliriz. Soluk egzersizleri stresi ve kaygıyı azaltmanın, ruh halimizi iyileştirmenin ve rahatlamayı teşvik etmenin kuvvetli bir yoludur. Birçok değişik soluk egzersizi türü vardır ve her birinin kendine has yararları vardır. En yaygın soluk egzersizlerinden bazıları diyaframatik soluk alma, alternatif burun deliği nefesi, kutu nefesi, iç çekerek soluk alma, tempolu soluk alma ve yoga nidra'dır. Bu yazıda, soluk egzersizlerinin faydalarını, değişik soluk egzersizi türlerini ve her birinin iyi mi yapılacağını tartışacağız. Ek olarak, soluk egzersizlerini günlük rutininizin bir parçası haline getirmek için ipuçları vereceğiz. Soluk Egzersizlerinin Yararları Soluk egzersizlerinin birçok faydası vardır, bunlardan bazıları şunlardır: […]

Breathing Bliss Huzurlu Bir Zihin ve Beden İçin Güçlü Rahatlama Teknikleri Koleksiyonu

Nefes Mutluluğu: Güçlü Rahatlama Tekniklerinin Bir Koleksiyonu

Soluk Mutluluğu: Güçlü Rahatlama Tekniklerinin Bir Koleksiyonu

Soluk almak her gün yaptığımız en mühim şeylerden biridir, sadece çoğu zaman hafife aldığımız bir şeydir. Stresli ya da kaygılı olduğumuzda, nefesimiz sığ ve süratli hale gelebilir, bu da bizi daha da stresli ve kaygılı hissettirebilir. Bilakis, derin nefesler aldığımızda kalp atış hızımızı yavaşlatabilir, kan basıncımızı düşürebilir ve kaslarımızı gevşetebiliriz.

Soluk egzersizleri stresi ve kaygıyı azaltmanın, ruh halimizi iyileştirmenin ve rahatlamayı teşvik etmenin kuvvetli bir yoludur. Birçok değişik soluk egzersizi türü vardır ve her birinin kendine has yararları vardır. En yaygın soluk egzersizlerinden bazıları diyaframatik soluk alma, alternatif burun deliği nefesi, kutu nefesi, iç çekerek soluk alma, tempolu soluk alma ve yoga nidra'dır.

Bu yazıda, soluk egzersizlerinin faydalarını, değişik soluk egzersizi türlerini ve her birinin iyi mi yapılacağını tartışacağız. Ek olarak, soluk egzersizlerini günlük rutininizin bir parçası haline getirmek için ipuçları vereceğiz.

Nefes Mutluluğu: Güçlü Rahatlama Tekniklerinin Bir Koleksiyonu

Soluk Egzersizlerinin Yararları

Soluk egzersizlerinin birçok faydası vardır, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Stresi ve kaygıyı azaltın
  • Ruh halinizi iyileştirin
  • Rahatlamayı teşvik edin
  • Ağrıyı azaltın
  • Uykuyu iyileştirin
  • Enerjiyi artırın
  • Odaklanmayı geliştirin
  • İltihabı azaltın
  • Kardiyovasküler sağlığınızı iyileştirin

Sağlığınızı ve refahınızı iyileştirmek için naturel bir yol arıyorsanız, soluk egzersizleri mükemmel bir seçenektir. Öğrenmesi kolaydır ve her yerde, devamlı yapılabilir.

Soluk Egzersizlerinin Değişik Türleri

Soluk egzersizlerinin birçok değişik türü vardır ve her birinin kendine has yararları vardır. En yaygın soluk egzersizlerinden bazıları şunlardır:

  • Diyafram solunumu
  • Alternatif burun deliği solunumu
  • Kutu nefesi
  • İç çekerek soluk alma
  • Tempolu soluk alma
  • Yoga nidra

Bu soluk egzersizlerinin her birini aşağıda daha ayrıntılı olarak ele alacağız.

Diyafram Solunumu

Diyafram nefesi, karın nefesi olarak da bilinir, stresi ve kaygıyı azaltmaya, ruh halini iyileştirmeye ve rahatlamayı teşvik etmeye destek olabilecek bayağı fakat etken bir soluk egzersizidir.

Diyafram nefesi almak için kolay bir pozisyonda oturun ya da uzanın. Bir elinizi karnınıza, öteki elinizi göğsünüze koyun. Yavaşça ve derin bir halde soluk alın, karnınızın genişlemesine ve göğsünüzün hafif yükselmesine izin verin. Yavaşça ve tamamen soluk verin, karnınızın kasılmasına ve göğsünüzün düşmesine izin verin. Bunu 5-10 dakika süresince tekrarlayın.

Diyafram solunumu devamlı yapılabilir, sadece bilhassa stresli ya da kaygılı hissettiğinizde oldukça faydalıdır.

Alternatif Burun Deliği Solunumu

Alternatif burun deliği solunumu, zihin ve bedeni dengelemeye destek olabilecek bayağı fakat kuvvetli bir soluk egzersizidir. Ek olarak nadi shodhana pranayama olarak da bilinir.

Alternatif burun deliği solunumu yapmak için kolay bir pozisyonda oturun ya da uzanın. Gözlerinizi kapatın ve dikkatinizi nefesinize getirin. Sağ burun deliğinizden soluk alın ve sağ burun deliğinizi baş parmağınızla kapatın. Sol burun deliğinizden soluk verin. Sol burun deliğinizden soluk alın ve sol burun deliğinizi yüzük parmağınızla kapatın. Sağ burun deliğinizden soluk verin. 5-10 dakika süresince her burun deliğinden dönüşümlü olarak soluk alıp vermeye devam edin.

Okuyun  Sağlıklı Bir Beden ve Zihin İçin İçsel Işıltı Meditasyonu

Burundan soluk alma egzersizini devamlı yapabilirsiniz, sadece bilhassa stresli ya da kaygılı hissettiğinizde oldukça faydalıdır.

Kutu Nefesi

Kutu nefesi, stresi ve kaygıyı azaltmaya, odaklanmayı iyileştirmeye ve rahatlamayı teşvik etmeye destek olabilecek bayağı fakat etken bir soluk egzersizidir.

Kutu nefesi yapmak için kolay bir pozisyonda oturun ya da uzanın. 4 saniye süresince yavaşça ve derin soluk alın. Nefesinizi 4 saniye tutun. 4 saniye süresince yavaşça ve tamamen soluk verin. Nefesinizi 4 saniye tutun. Bunu 5 saniye süresince tekrarlayın

Antet Yanıt
Soluk alma Soluk egzersizi, kontrollü soluk almayı içeren bir tür fizyolojik aktivitedir. Soluk egzersizleri rahatlamayı iyileştirmeye, stresi azaltmaya ve genel refahı desteklemeye destek olabilir.
Rahatlama Rahatlama, gerginlikten ya da kaygıdan uzak olma halidir. Rahatlama teknikleri stresi azaltmaya, uykuyu iyileştirmeye ve genel refahı desteklemeye destek olabilir.
Stres yok etme Stres yok etme, stres seviyelerini azaltma sürecidir. Stres yok etme teknikleri rahatlamayı iyileştirmeye, kaygıyı azaltmaya ve genel refahı desteklemeye destek olabilir.
Yoga Yoga, fizyolojik duruşları, soluk egzersizlerini ve meditasyonu birleştiren bir zihin-beden uygulamasıdır. Yoga, rahatlamayı iyileştirmeye, stresi azaltmaya ve genel refahı desteklemeye destek olabilir.
Dikkatlilik Farkındalık, yargılamadan, şimdiki ana dikkat ettiğiniz bir farkındalık halidir. Farkındalık, rahatlamayı iyileştirmeye, stresi azaltmaya ve genel refahı desteklemeye destek olabilir.

Nefes Mutluluğu: Güçlü Rahatlama Tekniklerinin Bir Koleksiyonu

II. Soluk egzersizlerinin yararları

Soluk egzersizleri pek oldukça yarar sağlayabilir, bunlar içinde şunlar yer alır:

  • Azaltılmış stres ve endişe
  • İyileştirilmiş uyku
  • Artan enerji seviyeleri
  • Gelişmiş odaklanma ve konsantrasyon
  • Azaltılmış ağrı
  • Gelişmiş dolaşım
  • Gelişmiş bağışıklık fonksiyonu
  • Azaltılmış apse

Nefes Mutluluğu: Güçlü Rahatlama Tekniklerinin Bir Koleksiyonu

III. Değişik soluk egzersizleri türleri

Rahatlama için kullanılabilecek birçok değişik soluk egzersizi türü vardır. En popüler olanlardan bazıları şunlardır:

  • Diyafram solunumu
  • Alternatif burun deliği solunumu
  • Kutu nefesi
  • İç çekerek soluk alma
  • Tempolu soluk alma

Bu egzersizlerin her birinin kendine has yararları vardır ve vücudun değişik bölgelerini hedeflemek için kullanılabilir. Mesela, diyaframatik teneffüs göğüs ve karın bölgesini rahatlatmaya destek olabilirken, alternatif burun deliği solunumu sakinliği ve odaklanmayı desteklemeye destek olabilir.

Sizin için en iyi olanı bulmak için değişik soluk egzersizlerini tecrübe etmek önemlidir. Ek olarak kişiselleştirilmiş tavsiyeler almak için bir esenlik uzmanına danışmak isteyebilirsiniz.

Nefes Mutluluğu: Güçlü Rahatlama Tekniklerinin Bir Koleksiyonu

IV. Diyafram nefesi iyi mi yapılır?

Diyafram nefesi, karın nefesi ya da derin soluk olarak da bilinir, stresi, kaygıyı ve ağrıyı azaltmaya destek olabilecek bayağı fakat etken bir rehavet tekniğidir. Ek olarak uykunuzu ve genel sağlığınızı iyileştirmenin de yararlı bir yoludur.

Diyafram nefesi yapmak için şu adımları izleyin:

  1. Kolay bir pozisyonda oturun ya da uzanın.
  2. Bir elinizi karnınıza, öteki elinizi göğsünüze koyun.
  3. Burnunuzdan yavaş ve derin bir soluk alın, karnınızın genişlemesine ve göğsünüzün hafif yükselmesine izin verin.
  4. Ağzınızdan yavaşça ve tamamen soluk verin, karnınızın kasılmasına ve göğsünüzün düşmesine izin verin.
  5. Bu işlemi 5-10 dakika ya da arzu ettiğiniz kadar tekrarlayın.

Diyafram nefesi günün herhangi bir saatinde yapılabilir, sadece bilhassa stresli ya da kaygılı hissettiğinizde ergonomik yapmak faydalıdır. Ek olarak, daha rahat uykuya dalmanıza destek olmak için yatmadan ilkin ergonomik yapmak da yararlı olabilir.

Okuyun  Calm Chronicles Günlük Yaşamda Stresten Kurtulma Rehberi

Diyafram nefesi için birtakım ek ipuçları şunlardır:

  • Nefesinize ve bedeninizdeki hislere odaklanın.
  • Yavaşça ve derin soluk alın.
  • Omuzlarınızı, boynunuzu ve çenenizi gevşetin.
  • İsterseniz gözlerinizi kapatın.

Diyafram nefesi, rahatlamak ve sağlığınızı iyileştirmek için emin ve etken bir yoldur. Her yerde, devamlı uygulayabileceğiniz bayağı bir tekniktir.

İç çekerek soluk alma iyi mi yapılır

İç çekerek soluk alma, stresi ve kaygıyı azaltmaya destek olabilecek bayağı bir rehavet tekniğidir. Yavaş, derin nefesler almayı ve her nefesi dışarı vermeyi ihtiva eder. İç çekerek soluk almak için şu adımları izleyin:

  1. Kolay bir pozisyonda oturun ya da uzanın.
  2. Gözlerinizi kapatın ve vücudunuzu gevşetin.
  3. Burnunuzdan yavaş ve derin bir soluk alın.
  4. Nefesinizi birkaç saniye tutun.
  5. Nefesinizi ağzınızdan verin.
  6. 3-5. adımları birkaç dakika süresince tekrarlayın.

İç çekme nefesi günün herhangi bir saatinde yapılabilir, sadece bilhassa stresli ya da endişeli hissettiğinizde faydalıdır. Zihninizi ve bedeninizi sakinleştirmeye ve rehavet hissini desteklemeye destek olabilir.

VII. Tempolu soluk alma iyi mi yapılır

Tempolu soluk alma, stresi, kaygıyı azaltmaya ve sakinlik ve rehavet hissini desteklemeye destek olabilecek bayağı fakat etken bir rehavet tekniğidir. Nefese odaklanırken yavaşça ve derin soluk alıp vermeyi ihtiva eder.

Tempolu soluk egzersizini yapmak için şu adımları izleyin:

  1. Sırtınız dik ve ayaklarınız yere düz basacak biçimde kolay bir pozisyonda oturun.
  2. Gözlerinizi kapatın ve vücudunuzu gevşetin.
  3. Bir elinizi göğsünüzün üstüne, öteki elinizi karnınızın üstüne koyun.
  4. Burnunuzdan yavaşça ve derin bir soluk alın ve bunu yaparken dörde kadar sayın.
  5. Nefesinizin en üst noktasında bir an durun.
  6. Ağzınızdan yavaşça ve tamamen soluk verin ve bunu yaparken dörde kadar sayın.
  7. 4-6. adımları 5-10 dakika süresince tekrarlayın.

Soluk alırken, akciğerlerinize girip çıkan havanın hissine odaklanın. Her nefeste göğsünüzün ve karnınızın iyi mi yükselip alçaldığını ayrım edin.

Şayet zihniniz dağılırsa, dikkatinizi nazikçe yeniden nefesinize getirin.

Tempolu soluk egzersizlerini günün herhangi bir saatinde yapabilirsiniz, sadece bilhassa stresli ya da kaygılı hissettiğinizde oldukça faydalıdır.

Yatmadan ilkin içilmesi de dinlendirici bir uykuya destek olabilir.

VII. İç çekme nefesi iyi mi yapılır

İç çekerek soluk alma, stresi ve kaygıyı azaltmaya destek olabilecek bayağı fakat etken bir rehavet tekniğidir. Yavaş, derin nefesler almayı ve her nefesi dışarı vermeyi ihtiva eder. Bu teknik, vücuttaki ve zihindeki gerginliği özgür bırakmaya ve sakinlik ve rehavet hissini teşvik etmeye destek olabilir.

İç çekerek soluk almak için şu adımları izleyin:

  1. Kolay bir pozisyonda oturun ya da uzanın.
  2. Gözlerinizi kapatın ve birkaç derin soluk alın.
  3. Soluk verirken uzun ve yavaş bir iç çekin.
  4. Bu işlemi birkaç dakika süresince ya da rahatlayana kadar tekrarlayın.

İç çekme nefesi günün herhangi bir saatinde yapılabilir, sadece bilhassa stresli ya da kaygılı hissettiğinizde faydalıdır. Ek olarak uykuya dalmanıza destek olmak için de kullanılabilir.

İşte iç çekerek soluk alma hikayesinde birtakım ek ipuçları:

  • Burnunuzdan soluk alın ve ağzınızdan verin.
  • İç çekişlerinizi uzun ve yavaş yapın.
  • Nefesinizin vücudunuza girip çıkışını hissetmeye odaklanın.
  • Aklınıza gelen her türlü düşünceyi, endişeyi bırakın.

İç çekerek soluk almak, rahatlamak ve stresi azaltmak için bayağı ve etken bir yoldur. Rahatlama rutininize eklemek ya da stresli ya da kaygılı hissettiğinizde kullanmak için mükemmel bir tekniktir.

Okuyun  Sakin gelenekler bir meditasyon

Tempolu soluk iyi mi yapılır

Tempolu soluk alma, stresi, kaygıyı azaltmaya ve rahatlamayı teşvik etmeye destek olabilecek bayağı fakat etken bir rehavet tekniğidir. Sizin için kolay bir hızda yavaşça ve eşit biçimde soluk alıp vermeyi ihtiva eder.

Tempolu soluk egzersizini yapmak için şu adımları izleyin:

  1. Sırtınız dik ve ayaklarınız yere düz basacak biçimde kolay bir pozisyonda oturun.
  2. Gözlerinizi kapatın ve nefesinize odaklanın.
  3. Dörde kadar sayarak burnunuzdan soluk alın.
  4. Nefesinizi dörde kadar tutun.
  5. Dörde kadar sayarak ağzınızdan soluk verin.
  6. 3-5. adımları 5-10 dakika süresince tekrarlayın.

Tempolu soluk egzersizi günün herhangi bir saatinde yapılabilir, sadece bilhassa stresli ya da kaygılı hissettiğinizde faydalıdır. Uykuya dalmanıza destek olmak için yatmadan ilkin tempolu soluk egzersizi yapmak da yararlı olabilir.

IX. Yoga nidra iyi mi yapılır

Yoga nidra, kolay bir pozisyonda uzanıp nefesinize odaklanmayı içeren bir tür derin gevşeme uygulamasıdır. Çoğu zaman stresi, kaygıyı azaltmanın ve uykuyu iyileştirmenin bir yolu olarak kullanılır.

Yoga nidra yapmak için uzanmak için kolay bir yer bulmanız icap eder. Sırt üzeri, yan ya da karnınızın üzerine yatabilirsiniz. Sırt üzeri yatıyorsanız sırtınızı desteklemek için dizlerinizin dibine bir yastık koyabilirsiniz.

Rahatladığınızda, gözlerinizi kapatın ve nefesinize odaklanmaya başlayın. Burnunuzdan yavaşça ve derin soluk alın ve ağzınızdan yavaşça ve tamamen soluk verin.

Soluk alırken vücudunuzun gevşemesine izin verin. Ilkin ayak parmaklarınızı, sonrasında ayaklarınızı, baldırlarınızı, uyluklarınızı, kalçalarınızı, karnınızı, göğsünüzü, omuzlarınızı, kollarınızı, ellerinizi, boynunuzu ve yüzünüzü gevşeterek başlayın.

Vücudunuz rahatladıktan sonrasında yeniden nefesinize odaklanın. Yavaşça ve derin bir halde soluk alın ve verin ve zihninizin sakinleşmesine izin verin.

Soluk alırken kendinize bir mantra ya da olumlama tekrarlamanız yararlı olabilir. Birtakım yaygın mantralar içinde “Rahatım”, “Huzurluyum” ve “Güvendeyim” bulunur.

Yoga nidra herhangi bir müddet süresince uygulanabilir, sadece çoğu zaman minimum 20 dakika ergonomik yapılması önerilir.

Yoga nidra, rahatlamanın ve stresi azaltmanın emin ve etken bir yoludur. Her yaştan ve kabiliyetten insan tarafınca uygulanabilir.

S: Soluk egzersizlerinin yararları nedir?

A: Soluk egzersizleri birçok yarar sağlayabilir, bunlar içinde şunlar yer alır:

  • Azaltılmış stres ve endişe
  • İyileştirilmiş uyku
  • Artan enerji
  • Gelişmiş odaklanma ve konsantrasyon
  • Azaltılmış ağrı

S: Soluk egzersizlerinin değişik türleri nedir?

A: Soluk egzersizlerinin birçok değişik türü vardır, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Diyafram solunumu
  • Alternatif burun deliği solunumu
  • Kutu nefesi
  • İç çekerek soluk alma
  • Tempolu soluk alma

S: Diyafram nefesi iyi mi yapılır?

A: Diyafram nefesi, akciğerlerin altında bulunan büyük kas olan diyaframdan soluk almayı içeren bir derin soluk türüdür. Diyafram nefesi yapmak için şu adımları izleyin:

  1. Kolay bir pozisyonda oturun ya da uzanın.
  2. Bir elinizi karnınıza, öteki elinizi göğsünüze koyun.
  3. Burnunuzdan yavaş ve derin bir soluk alın, karnınızın genişlemesine ve göğsünüzün hafif yükselmesine izin verin.
  4. Ağzınızdan yavaşça ve tamamen soluk verin, karnınızın kasılmasına ve göğsünüzün hafif düşmesine izin verin.
  5. Bu işlemi 5-10 dakika ya da arzu ettiğiniz kadar tekrarlayın.

Batur Öztürk, dijital içerik üretimi ve teknoloji alanlarında uzmanlaşmış bir yazardır. Yıllarca farklı sektörlerde edindiği deneyimlerle, kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik pratik ve bilgilendirici içerikler üretmektedir. Yazarlık kariyerinde, her zaman kaliteli ve özgün bilgi sunmayı ilke edinmiş olup, blogunda da bu vizyonunu sürdürmektedir.

  • Toplam 358 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Meditasyonun zihinsel ve duygusal refah elde etmenize nasıl yardımcı olabileceğini netleştirin

Derin Düşünce 2 hafta önce

İçindekilerİi. Netlik nelerdir?Netlik nelerdir?IV. Hayatınızda netlik nasıl geliştirilirV. netliğin yararlarıVI. Netliğin önündeki engellerVii. Netliğe alın engellerin üstesinden göçmen stratejileriVIII. Aleni yaşamak amacıyla ipuçlarıİx. Netlik nelerdir? Netlik niçin önemlidir? Hayatınızda netlik nasıl geliştirilir Netliğin yararları Netliğin önündeki engeller Netliğe alın engellerin üstesinden göçmen stratejileri Aleni yaşamak amacıyla ipuçları Sorular ve Cevaplar Hususiyet Antet Belginlik Netlik nelerdir? Netlik niçin önemlidir? Hayatınızda netlik nasıl geliştirilir? Netliğin yararları? Netliğin önündeki engeller? Netliğe alın engellerin üstesinden göçmen stratejileri? Aleni yaşamak amacıyla ipuçları? Meditasyon Meditasyonun koyu zihinsel ve duygusal faydalarını beklemek Bellek sağlığı Meditasyon zihinsel sağlığı nasıl geliştirebilir Farkındalık Özen nelerdir? Özen nasıl uygulanır? Dikkatin yararları Stres Meditasyon stresi azaltmaya nasıl yardımcı muhtemelen? İi. Netlik nelerdir? Netlik, net ve kargaşalık yahut kuşku bilakis olma durumudur. Sade şeyleri deforme yahut peşinfikir olmadan müşahede kabiliyetidir. Netlik, sulh, merkez ve gaye duygusu ile karakterize edilen sade an halidir. Aleni olduğunuzda, net düşünebilir, kolay kararlar verebilir ve güvenle akım edebilirsiniz. […]

Şefkatli Bağlantılar Dikkatli ilişkileri besleme sanatı

Derin Düşünce 2 hafta önce

İçindekilerIyi niyetli dar muamele nelerdir?III. Şefkatli dar birlikteliğin emareleriIV. Şefkatli dar muamele iyi mi nesir edilirŞefkatli ilişkilerin önündeki engellerIyi niyetli dar muamele nelerdir?İlişkilerde şefkatin önemiİşyerinde sevgi dolu ilişkilerİx. Duygusal ilişkilerde iyi niyetli ilişkiler I. Iyi niyetli dar muamele nelerdir? İi. Şefkatli ilişkilerin yararları III. Şefkatli dar birlikteliğin emareleri IV. Şefkatli dar muamele iyi mi nesir edilir V. sevgi dolu ilişkilerin önündeki engeller VI. Şefkatli ilişkilerin önündeki engellerin üstesinden iyi mi gelinir Vii. İlişkilerde şefkatin önemi VIII. İşyerinde sevgi dolu ilişkiler İx. Duygusal ilişkilerde iyi niyetli ilişkiler Kesif sorular Hususiyet Tarif Acıma Ayrıksı dar bireyin duygularını idrak etme ma paylaşma kabiliyeti Irtibat Ayrıksı dar kişiye andıran ma ayrıksı dar kişiyle irtibat inşa hissi Farkındalık Yargılamadan mühim anın bilincinde olma kabiliyeti İlişki İki ya da daha çok birey arasındaki dar irtibat Esenlik Sıhhatli ma sevinçli olma durumu Iyi niyetli dar muamele nelerdir? Şefkatli dar muamele, rastgele dü ortağın bile anlaşıldığını, akseptans edildiğini […]

Günlük huzur için sakin rehberli meditasyon fısıltıları

Derin Düşünce 2 hafta önce

İçindekilerKaçınılması ihtiyaç duyulan münteşir yanlışlarRehberli meditasyonla alakalı sorular ma cevaplarıKılavuzlu meditasyon nelerdir?III. Rehberli Meditasyon Iyi mi YapılırIV. Değişik Kılavuzlu Meditasyon TürleriKılavuzlu Meditasyonlar Nerede BulunurVI. Kılavuzlu Meditasyona Adım atmak İçin İpuçlarıVii. Kaçınılması ihtiyaç duyulan münteşir yanlışlarİx. Sakin Fısıltılar: Günlük Serenity için Kılavuzlu Meditasyon Rehberli meditasyon, ancak kılavuzun sizi bir takım girişim ya da egzersize götürmüş olduğu ancak janr meditasyondur. Arınmak ma stres alaşağıetmek için faydalı ancak yöntem muhtemelen ma göbek, konsantrasyon ma farkındalığınızı çoğaltmak için bile kullanılabilir. Rehberli meditasyonun aşağıdakileri içeren birnice değişik faydası vardır: Azaltılmış stres ma endişe Geliştirilmiş göbek ma konsantrasyon Artan farkındalık Geliştirilmiş aymazlık Azaltılmış ateş Geliştirilmiş Yaratıcılık Meditasyonda yeniyseniz, rehberli meditasyon adım atmak için mükemmel ancak yöntem muhtemelen. Meditasyonun temellerini ma sizin için doğru bir halde iyi mi uygulanacağınızı öğrenmenize destek muhtemelen. Bulunan birnice değişik rehberli meditasyon mevcut, böylece ihtiyaçlarınıza ma alaka alanlarınıza uyan ancak adet bulabilirsiniz. Rehberli meditasyonları çevrimiçi, kitaplarda ya da uygulamalardan bulabilirsiniz. İşte rehberli […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele